Ejerlederen

Du kan have verdens bedste produkt og verdens bedste forretningsplan, men du er 100% afhængig af at have de rette mennesker omkring dig som kan sælge dit produkt.

Måske har du selv ansvaret for salget og har brug for at udstikke en retning.

Hvis du har ansatte, kan du få meget ud af at alle ved hvad udbytterne af produktet er.
Samtidig skaber det stor værdi at tale indvendinger hos kunderne og få skabt et fællessalgssprog så alle sælgere løftes til et nyt niveau.

Med VIPsalesClub kan dine sælgere få redskaber til at halvere deres salgstid og forstå deres kunder bedre. Vi har nok alle sammen hørt den historie med at kunden valgte en anden leverandør fordi de havde et bedre produkt. Men når du nu ved at du har verdens bedste produkt, hvordan kan det så i virkeligheden lade sig gøre. Sandheden er nok en anden, og ved at forstå dine kunder og deres købsbeslutning, bliver hitraten større.

Vi sikre den optimale læringsplatform og kompetenceudvikling til de medarbejdere du allerede har på lønningslisten, og med et fælles salgssprog i din organisation, vil du komme til at mærke værdien direkte på bundlinjen.

Som ejerleder kan vi hjælpe dig med et udefra og ind syn på dig og dine sælgere.
Indsigten og viden om den nok vigtigste afdeling i din virksomhed er det vigtigste.

Intet salg, ingen omsætning og dermed ingen kunder.

Det personlige udbytte for dig som ejerleder er, at du bedst muligt kan inspirere og guide dine salgschefer og sælgere i din virksomhed. Måske er du selv ansvarlig for salget og så handler det om dig og dem du har ansat.
Ja tak, tilmeld mig
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
C/O Lindhardt A/S
Nonnebuen 15
3400 Hillerød
Telefon: 22 744 366
CVR 7656 4116


Lindhardt | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366