Kundeservice

Vi ved det godt - at arbejde i kundeservice er hårdt - hvornår har en kunde sidste ringet ind til kundeservice bare for at rose personalet eller løsningen? til gengæld er det i kundeservice vi kan vende en negativ kunde til en positiv kunde - den bedste kundeambassadør du kan få. Det er her I giver kunden en oplevelse af hvad virksomheden kan - det er her, I kan gøre en forskel.

Som chef for kundeservice har du her en unik mulighed for at give dit personale adgang til en legeplads, om man vil, med fokus på at forstå de forskellige kundetyper og hvordan vi nemmest og hurtigst hjælper kunderne så alle er tilfredse. Kortere tid per kald giver kortere ventetid på telefon for kunden der skal igennem og det er rart - vi har allesammen prøvet at være nummer 27 i køen - det gør ikke oplevelsen af din virksomhed bedre.
Og for din konsulent bliver arbejdsdagen bare sjovere og mindre stressfyldt.

Og hvad med salget - hvordan bidrager kundeservice med mersalg til eksisterende kunder? Der er ikke nogle der er i en bedre position til at sælge end kundeservicekonsulenten - "du er jo ikke sælger, så jeg har ikke mine parader oppe". VIPsalesClub er din mulighed for at give dine konsulenter et fælles salgssprog og bidrage endnu mere positivt til virksomhedens bundlinie - hvad vil det betyde for dig som chef?

Og hvad med dig som chef for kundeservice? - ja du er også velkommen, og vi vil elske at give dig sparring på udfordringerne med kunder og personale og hjælpe dig med at se nye muligheder og veje - være dit ude-fra-og-ind syn - hvad vil det betyde for dig som chef og din egen udvikling?

Vi håber, at du vil være med i VIPsalesClub og vi håber, at du er chefen, der vil give dine konsulenter denne gave for udvikling.
Ja tak, tilmeld mig
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
C/O Lindhardt A/S
Nonnebuen 15
3400 Hillerød
Telefon: 22 744 366
CVR 7656 4116


Lindhardt | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366