Sælgeren - få ro i salget

Av av, som sælger har du valgt at arbejde i den måske mest målbare rolle i en virksomhed - budgettet taler sit tydelige sprog, og uanset hvor sød og rar du er, så er du altså ansat til at lave omsætning.

Det giver for de fleste sælgere ups and downs - vi kender alle sammen rusen efter at have lukket den fede ordre, der sikrer budgettet i den måned, men vi kender også allesammen svedperlerne på panden, og frygten for en fyreseddel den sidste arbejdsdag i måneden.

Nu kunne man sige "bare rolig du er ikke alene", men det løser bare ikke rigtigt noget vel? Med VIPsalesClub har du muligheden for, at tage kontrollen over dit salg. Du har mulighed for at forstå hvorfor kunden ikke ønsker at gøre brug af dit fantastiske tilbud, og hvad du kunne have gjort anderledes for at få ordren.

Du har muligheden for at lære hvordan du undgår at dine møder ender med at handle om pris og funktion ,og måske du kommer til at elske sidste arbejdsdag i måneden. Nå ja og være chefens yndling er heller ikke et dårlig sted at være.

Med VIPsalesClub får du en ongoing træningsplatform, adgang til 3 specialister der har trådt sporene før dig, og oplevet det meste så du ikke behøver det. Du får blandt andet sparring af Malene, som dags dato har lukket 31% af sit budget for 2022 - kan du forestille dig hvilken ro det må give - Malene sover godt om natten. Du får adgang til Live Q&As med fokus på sælgerens udfordringer, du får adgang til temawebinarer - kender du for eksempel "nej faktores" konsekvens på dit salg?

Meld dig ind før din kollega kunne man fristes til at sige, men i virkeligheden vil vi hellere sige meld dig ind hvis du vil mere af det gode, mere af det sjove og færre svedperler.
Ja tak, tilmeld mig
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
C/O Lindhardt A/S
Nonnebuen 15
3400 Hillerød
Telefon: 22 744 366
CVR 7656 4116


Lindhardt | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366