Salgschefen

Som salgschef ligger ansvaret altid hos dig uanset om det er en sælger eller dig selv der ikke performer. Det er nu engang salgschefens lod, men med VIPsalesClub bliver det meget sjovere. I stedet for at tænke over hvorfor en sælger ikke lykkes, bruge uanede ressourcer, såvel økonomisk som tidsmæssigt, på ansættelser så får du her værktøjerne så alle dine sælgere har muligheden for at lykkes. Det er nu en gang så meget federe når det lykkes end når man ikke ved hvor månedens omsætning skal komme fra.

Som salgschef kan du I VIPsalesClub få værktøjer som du nemt kan overdrage til dine sælgere, så I kan få påbegyndt et fælles salgssprog.
Sælgere lytter på hver deres måde, derfor har de en tendens til at tro at de ved hvad kunderne har brug for.

Med et fælles salgssprog, kan du nemmere coache dine sælgere ved udfordringer med en kunde. I kan sammen spore jer ind på hvilken type kunden er og lave en fælles strategi for hvordan kunden skal tilgås.

Vi ved godt at det ikke er nemt at rekrutterer og onboarde. Hvordan sikre du dig at det er én der kan levere varen. Og hvad er konsekvensen egentlig af at dem du ansætter, er selvlærte.

Hvordan gør man de dygtige sælgere dygtigere, så man ikke kun fokusere på dem der ikke fungerer, men samtidig fastholder de gode.

Med VIPsalesclub får du inspiration til at blive en endnu bedre ledere overfor dine medarbejdere. Du bliver styrket i det interne salg, så du bedre kan sælge et øget budgetkrav.

Den største gevinst for dig som salgschefen er hvis I alle har adgang til VIPsalesClub. Så har du og dine sælgere et fælles debatforum hvor I kan får fælles viden og inspiration. Samtidig bliver I skarpere på persontyperne i din målgruppe, sådan så I bliver bedre til at forstå og kommunikere med de typer I møder mest.
Ja tak, tilmeld mig
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
C/O Lindhardt A/S
Nonnebuen 15
3400 Hillerød
Telefon: 22 744 366
CVR 7656 4116


Lindhardt | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366