Salgsnetværket

Som medlem af VIPsalesClub får du mulighed for at deltage i vores online salgsnetværk, der giver dig mulighed for at møde klubbens øvrige medlemmer og sparre på tværs.

Hvad får jeg ud af at deltage:

 
  • Du vil i netværket arbejde med forskellige temaer omkring salg, der støtter op omkring klubbens øvrige aktiviteter.

  • Der vil hver gang være et af medlemmerne, der får mulighed for at fortælle hvad de kan hjælpe de øvrige medlemmer med. Det kan også være at man har et specifikt ønske om at komme i kontakt med en virksomhed som man så kan søge hjælp til via de andre medlemmer.

  • Tanken med salgsnetværket er at skabe et netværk som favner medlemmer fra hele landet, hvor netværk i dag typisk er medlemmer fra et specifikt område.

  • Ved at deltage på netværksmøderne kommer du med i et stærkt community med de øvrige medlemmer, så vi sammen hjælper hinanden til at blive endnu stærkere.

Hvem henvender salgsnetværket sig til:

Netværket henvender sig til alle målgrupper i VIPsalesClub, så forummet her er en fælles platform. Man ville måske tænke, at det ville give mening at det udelukkende var til sælgere og soloselvstændig, men det er mindst lige så vigtigt for en leder at kunne sælge budskaber ind til deres medarbejdere og til en evt. ledelse over dem. Samtidig kan det skabe inspiration til at drive salget imod nye højder, ved at forstå en sælgers hverdag og de udfordringer de måtte sidde med.

Programstrukturen:

På onlinemødet arbejdes der ud fra et fastlagt program med et tema. Det kunne eksempelvis være. Hvordan brænder jeg igennem med min pitch. Mødelederen vil gennemgå hvordan man ud fra salgspsykologien kan bygge sin pitch op. Herefter kommer man ud i virtuelle grupper og øver med hinanden. Efterfølgende kan man byde ind hvis man har lyst til at afprøve den i plenum. Et medlem får nu mulighed for at fortælle om sig selv og hvordan personen kan hjælpe de øvrige medlemmer. Afslutningsvis tager vi månedens salgsudfordring op. Netværkets varighed er 1 time.
Ja tak, tilmeld mig
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
C/O Lindhardt A/S
Nonnebuen 15
3400 Hillerød
Telefon: 22 744 366
CVR 7656 4116


Lindhardt | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366